×

vir2biz - your web world

Geschiedenis
Midden jaren `90 ontstond een nieuw medium: het wereldwijde web, internet. In die tijd werkte Erik Wientjes nog voor een Teletekst – nieuws TV organisatie. Vanaf circa 1999 groeide de vraag naar websites voor bedrijven explosief, helaas de tarieven hiervoor ook. Erik Wientjes had al jarenlang ervaring opgedaan in advertising land en besloot ondernemers te helpen met hun zoektocht naar de juiste website passend bij het bedrijf en natuurlijk bij een reëel budget. In 2001 werd daarom gekozen voor de toepasselijke bedrijfsnaam: Digitale Hulp Internetdiensten. 

Een nieuwe naam: vir2biz
Twee decennia later is Digitale Hulp Internetdiensten een internationaal bedrijf geworden dat haar diensten levert aan ruim 500 bedrijven in Nederland, België, Duitsland, Zweden en Frankrijk. Het team is uitgebreid met vier vakbekwame specialisten op het gebied van webservers, webdesign, applicatiebouw en beheer. Omdat Digitale Hulp Internetdiensten steeds meer internationale klanten mocht verwelkomen, werd het eind 2010 hoog tijd voor een internationale naam: vir2biz. 

Wat betekend vir2biz?
vir2biz, uit te spreken als virtoobiz, is een verbastering van virtual to business.
      
Een nieuwe locatie
Het kantoor aan de Spoorstraat in Ruurlo waar we jarenlang gezeten hadden was in verband met de groei van het bedrijf te beperkt geworden. In augustus 2011 zijn we verhuisd naar bedrijvencentrum "Wijnbergen" aan de Logistiekweg in Doetinchem, vlak naast de autosnelweg A18. 


      
Toekomst
Klanten van vir2biz zijn gewend aan een correcte en vooral snelle service. In de toekomst willen wij dit uiteraard blijven garanderen. Daarom zijn wij continu op zoek naar innovaties op gebied van webhosting en applicaties zodat onze klanten te allen tijde up-to-date zijn. Zoals het bouwen van websites die ook optimaal te gebruiken zijn op smartphone en tablet.

Wat kan vir2biz voor u betekenen?
- Eigen uniek ontwerp van de webshop, samengesteld op basis van uw wensen
- Responsive webdesign (voor weergave op pc, notebook, tablet en smartphone)
- Gebruiksvriendelijk beheer omgeving (CMS)
- Koppeling met boekhoudsystemen
- Aanvraag, implementatie en testen betaalomgeving (bijv.: iDeal, Bancontact, Sofort, etc.)
- Domeinregistratie en hosting
- Geoptimaliseerde webshop voor zoekmachines zoals Google (SEO)
- SSL certificaat voor het beveiligen van uw webshop
- “inStore” narrowcasting, uw eigen TV kanaal voor in de winkel gekoppeld aan uw webshop
- Ondersteuning social media
- Gespecialiseerd in e-commerce voor Nederland en België


Interesse?
Hebben wij uw interesse gewekt? Maak dan gerust een afspraak en wij komen graag bij u langs om te kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Privacyverklaring | Copyright by Mannenkoor Leedvermaak Eibergen | Created by